Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nominera din ”Årets granne 2013”

23 september 2013 På HSB Skånes Barngala i november i fjol korades Kerstin Jönsson i brf Knutsgården i Lund till Årets granne 2012. Nu är det dags igen att kora den person som du tycker förtjänar priset som Årets granne 2013.

Har du någon i din närhet som kanske löser konflikter, sköter sopsorteringen, stöttar äldre i föreningen, håller ordning i trapphuset eller bär hem matkassar till dem som inte orkar? En riktigt bra granne helt enkelt.

Då tycker vi att du ska nominera personen ifråga och skicka din motivering till varför han eller hon ska vinna titeln som årets granne.

DEN SOM BLIR ÅRETS GRANNE:

Förutom äran väntar även en fin presentbox till värde av 
2 000 kronor från upplevelsesidan liveit.se den som vinner.Vinnaren koras i årets sista nummer av Hemma i HSB, i brevlådorna den 27 november.

NOMINERA:

Skicka din nominering senast den 1 oktober till:

Victoria Palm
HSB Skåne
Box 1712
221 01 Lund

Det går även bra att maila din nominering direkt