Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Dags för HSB Skånes kundundersökning

12 mars 2013 Nu i mitten av mars är det dags för HSB Skånes kundundersökning. Undersökningen kommer att handla om våra kunders inställning och syn på HSB Skåne i en rad frågeställningar. För att HSB Skåne ska kunna fortsätta utvecklas och ligga i framkant, behöver vi få veta vad ni som är kunder hos oss tycker att vi gör bra och mindre bra. Vi hoppas att ni som är mottagare av denna undersökning vill delta och genom detta hjälpa oss att utvecklas och förbättras.

Era åsikter om hur ni uppfattar oss är mycket viktiga, det är genom era och andra kunders svar som vi tillsammans kan åstadkomma förbättringar i våra leveranser och i våra kontakter med er. Vi strävar hela tiden efter att ligga i framkant och att leverera den bästa kvalitén till våra kunder. I samband med vår kundundersökning samarbetar vi med undersökningsföretaget Netsurvey Sweden AB. Ni besvarar undersökningen online via internet. Ni kommer under den närmsta veckan att få ett mail med Netsurvey som avsändare. Detta mail innehåller instruktioner samt en länk till själva kundundersökningen. Vi ser fram emot er medverkan och tackar på förhand för er hjälp!

Om ni har några frågor eller funderingar kring undersökningen får ni gärna kontakta
Cornelia Håkansson, e-post: cornelia.hakansson(at)skane.hsb.se eller tel: 046-210 8552