Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Stöd vår insamling för Världens barn!

16 oktober 2013 Tack vare initiativ från en konferensdeltagare under helgens styrelsekonferens, startade vi upp en gemensam insamling till förmån för Världens barn. Då det visat sig finnas ett stort intresse även från de som inte deltog vid konferensen att vara med och bidra till insamlingen – har vi valt att förlänga den. Fram till och med den 31 oktober kommer vi att ha spargrisar på våra kontor (marknadsområdeskontoren i Lund, Eslöv, Hässleholm, Kristianstad och Ystad, samt i Bobutiken i Lund). Titta förbi och skänk en slant!

Under konferensen samlades det ihop 3 500 kr, vilket HSB Skåne lovade att dubbla. Därav har vi än så länge samlat ihop 7000 kr, vilket vi hoppas blir mer med er hjälp.

Världens barn är en av många organisationer som jobbar för att skapa en bättre värld för barnen. Det finns utsatta barn runt om på vår jord och vi på HSB Skåne känner att kan vi göra något, så är det värt mycket. Att bidra till insamlingar eller att enskilt stötta organisationer som värnar om barn och deras framtid har varit återkommande hos HSB Skåne och något som vi tycker ligger i linje med våra kärnvärderingar och vår historia.

Som sagt, har du vägarna förbi något av våra kontor, kom gärna in och lämna en krona eller två!

Världens barn