Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Minikonferens i Hässleholm 26/3

27 mars 2013 Under tisdagen var det dags för HSB Skånes marknadsområde Hässleholm att hålla i den näst sista Minikonferensen för denna gången. Ta del av marknadsområdeschefens egna ord om konferensen här.

Temat för dagen var, precis som för övriga Marknadsområden, Styrelsens arbete och vi hade ungefär 60 kunder från HSB Skånes bostadsrättsföreningar tillhörande marknadsområde Hässleholm.

Jörgen Svensson öppnade konferensen genom att berätta om miljö- och kvalitécertifieringer som HSB Skåne påbörjat. Han slog även ett slag för vår kommande energimässa.

HSB Skånes jurister Carl Henrik Stenmarker och Annelie Hogart berättade om juridiska frågor som är vanligt förekommande i ett styrelsearbete; jäv, bluffakturor och andrahandsuthyrningar.

VD Ann Irebo pratade allmänt om HSB Skåne och lite om kommande föreningsstämma och vikten av att genom den göra sin röst hörd.

Brf Ljungdala presenterade sin styrelse och sitt arbete och gav tips till de andra föreningarna.

Stand up artisten Fredrik Ekdala underhöll med historier och lite om bemötande. Hela konferensen avslutades med trevlig middag tillsammans.