Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Minikonferens i Kristianstad 4/4

05 april 2013 Torsdagen den 4 april höll HSB Skånes marknadsområde Kristianstad i vårens sista Minikonferens för dryga 70 deltagare bestående av representanterna från HSB Skånes bostadsrättsföreningar. Här kan du ta del av Marknadsområdeschefens egna ord om kvällen.

Inriktningen på årets Minikonferenser var styrelsens arbete och ansvar. Anneli Hogart, en av HSB Skånes jurister, höll ett välmatat anförande i dialog med publiken om frågor gällande allt från styrelseansvar, förverkandegrunder, andrahandsuthyrningar och att reservera sig för beslut.

Vi höll till i Restaurang Kvarnens konferenslokaler och de hade dukat fram en välsmakande vårig buffé till oss. VD Ann Irebo passade på att berätta om HSB Skånes resultat och verksamhet samt slå ett slag för föreningsstämman den 2 maj.

Till kaffet anlände standupartisten Fredrik Ekdala som lyckades med konsten att ge oss några tänkvärda funderingar och lämna oss med mungiporna i rätt läge. Levande betraktelser levererades gällande välkomna stöldligor i Ljungby, näshår och dilemmat att handla julklapp i ett långt äktenskap. Det var glädjande att se 70-talet nöjda deltagare när konferensen var slut.

Till hösten väntar en välmatad temakväll med tyngdpunkt på underhållsplanering, budget och lån. Vi välkomnar alla styrelser!