Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Minikonferens i Lund 20/3

21 mars 2013 Onsdagen den 20 mars var det så dags för HSB Skånes marknadsområde Lund att hålla i sin lokalt arrangerade styrelsekonferens. Ta del av marknadsområdeschefens egna ord om konferensen här.

Temat för dagen var, precis som för övriga Marknadsområden,Styrelsens arbete och vi hade cirka 30 representanter från HSB Skånes bostadsrättsföreningar i marknadsområde Lund. HSB Skånes jurist Carl Henrik Stenmarker öppnade med att berätta om juridiska frågor som är vanligt förekommande i ett styrelsearbete; jäv, bluffakturor och andrahandsuthyrningar.

Vår ekonom Magnus Andersson tog därefter vid och pratade om aktivt styrelsearbete och gav tips och råd hur man kan underlätta styrelsearbetet genom att göra det lite mer "spännande".

Christer Nilsson Affärsområdeschef (Fastighet / Förvaltning) fick tillfälligt ersätta VD Ann Irebo (försenat flyg från Stockholm) och berättade lite om vad som ligger runt knuten för HSB Skåne och vad vi arbetar med för tillfället.

Standupartisten Fredrik Ekdala underhöll sedan med historier och anekdoter och Ann hann lagom i tid för att knyta ihop kvällen med några avslutningsord. Hela konferensen avslutades med trevlig middag tillsammans.