Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Dags att nominera 2013 års bostadsrättsförening

17 september 2013 För andra året korar vi Årets bostadsrättsförening inom HSB Skåne! Tävlingen går ut på att uppmärksamma och belöna den bostadsrättsförening inom HSB Skåne som bäst har lyckats att skapa en god samverkan mellan boende och bostadsrättsförening. Vem som helst kan nominera den förening som man tycker är värd utnämningen.

Under Barngalan som HSB Skåne anordnade i november förra året, korades Årets bostadsrättsförening 2012. Priset gick då till brf Hoffmeister i Kristianstad med följande motivering:

”Bostadsrättsföreningen Hoffmeister har genom åren föredömligt arbetat med skötsel och investeringar i husen och i medlemmarna. Den här föreningen fullföljer sitt ansvar genom att se människan i boendet - som är en av bostadsrättsföreningarnas grundidéer. Föreningen har en mycket god gemenskap och genom att anordna aktiviteter skapas en god samvaro där medlemmarna känner sig trygga.”

Nu är det dags att nominera Årets bostadsrättsförening 2013. Skicka in din nominering senast den 4 oktober till Moa Mitchell på HSB Skåne.
Postadress: Moa Mitchell HSB Skåne, Box 1712, 221 01 Lund
E-postadress: moa.mitchell@skane.hsb.se

Under vår styrelsekonferens i Ystad den 11-12 oktober kommer vinnaren att presenteras.