Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ny hyresgästmätning till HSB Skånes hyresgäster på väg ut!

23 september 2013 Passa på att säga vad du tycker om ditt boende hos HSB Skåne. I dagarna skickas en ny mätning/enkät ut till samtliga hyresgäster i alla våra hyreslägenheter. Hyresgästmätningen kommer från företaget IC-Potential som även har genomför de tidigare mätningarna.

HSB Skåne beslutade 2009 att ta temperaturen på våra hyresgäster i hyresfastigheterna från Hässleholm och Kristianstad i norr till Ystad i söder, däremellan även Eslöv och Lund.

Tidigare mätningar genomfördes 2010 och 2012.

Syftet med mätningarna är att få svar på vad våra hyresgäster tycker är allra viktigast i sitt boende och vad som fungerar bra respektive lite sämre.

Resultat ger oss en liten fingervisning om vad som är bra men också områden där vi kan utveckla oss ytterligare. Detta är viktigt för att vi ska kunna höja trivseln i våra fastigheter.

Om du som hyresgäst har någon fråga kan du vända dig till IC-Potential, kontaktperson Henrik Sandén tel. 08-410 809 00, e-post henrik.sanden@ic-potential.se eller till HSB Skåne, Charlotte Persson tel. 046-210 84 89, e-post charlotte.persson@skane.hsb.se