Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Skåne överlåter fastigheter till Ebo

18 december 2013 HSB Skåne har idag överlåtit delar av beståndet i kvarteret Slaktaren till det kommunala bostadsbolaget Eslövs bostads AB (Ebo). Försäljningen har flera fördelar, både för HSB Skåne och för Eslöv som stad.

- Vi säljer därför att vi är en dominerande aktör i Eslövs centrala delar och då framförallt kring Stora torg. Fler aktörer bidrar till en väl fungerande och levande stadskärna, säger Ann Irebo, Vd HSB Skåne.

Fastigheterna som HSB Skåne nu säljer innefattar parkeringsplatser, kommersiella lokaler och hyreslägenheter. Försäljningen innebär att HSB Skåne frigör kapital som kan användas till att tillföra HSB Skånes medlemmar nya bostäder.

Ebo äger sedan tidigare mer än 2 000 bostäder i Eslövs kommun.

För ytterligare information, kontakta:

Ann Irebo, Vd HSB Skåne, tel: 0730- 78 84 60
Moa Mitchell, Kommunikatör HSB Skåne, tel: 0730- 78 84 65
Sten Carling, Projektledare Ebo, tel: 0413- 59 94 14