Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Sänkta avgifter redan innan inflyttning

25 januari 2013 Än en gång bevisas det att våra kalkyler håller, nu sänks avgifterna för samtliga bostadsrätter i brf Farinet 2 i Lund. Nyproduktionen brf Farinet 2 är HSB Skånes tredje etapp på Sockerbruksområdet strax norr om centralstationen i Lund. Brf Farinet 2 delar gård med brf Farinet 1 som stod färdigt hösten 2012, med inflyttning i september och oktober. Till brf Farinet 2 flyttar de nya bostadsrättsägarna in i mars och april i år.

Sänkningen av månadsavgifterna är en direkt effekt av de sänkta räntekostnader som brf Farinet 2 tar del av. Sänkningen av månadsavgiften gäller för samtliga lägenheter i föreningen. Samma typ av sänkning gjordes även på månadsavgifterna i brf Farinet 1 under 2012.

I månadsavgiften ingår inte bara ett centralt läge och hög kvalité utan även värme, vatten, bredband, tv och IP-telefonianslutning.