Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Skåne stöttar orkanens offer i Filippinerna

13 november 2013 HSB Skåne har skänkt 50 000 kr till kooperativa biståndsorganisationen We Effects insamling för att hjälpa människor som drabbats av orkanen i Filippinerna. Pengarna som insamlingen genererar kommer bland annat att användas till mat, mediciner och nya bostäder.

Det finns flera sätt att stötta människorna som drabbats av orkanen i Filippinerna. HSB Skåne har valt att göra det genom We Effect, en kooperativ organisation som HSB är medlem i. Vi hoppas att fler kring vår organisation, både bostadsrättsföreningar och enskilda medlemmar, inspireras av oss och ger ett bidrag till orkanens offer. Alla gåvor, stora som små är värdefulla.


Stöd We Effects insamling till Filippinerna:

Plusgiro: 90 10 01-8, märk inbetalningen ”Filippinerna”.
Sms: EFFECT till 72 900 så skänker du 75 kr.

Om du vill veta mer om We Effect, kan du besöka deras hemsida här