Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tack för den här kollosommaren!

22 juli 2013 Igår, söndag, åkte den sista barngruppen hem från sommarkollot i Magnarp. Fyra veckor fyllda med bus, lek, tävlingar och bad har nu passerat. HSB Skåne tackar kolloledarna med Elisabeth i spetsen för ett fantastiskt jobb under dessa fyra kolloveckor.

Anmälningarna till årets sommarkollo slog rekord, vilket även resulterade i att fler sökande än vanligt inte fick en plats på kollot i år. Vi hoppas att de barn som besökte kollot är mer än nöjda med sin vistelse där!

Kvarglömda saker och utvärderingar

Kvarglömda saker från kollot kommer att finnas för hämtning på HSB Skånes kontor i Hässleholm från och med fredag (26/7). Adressen är: Stadshusgatan 8, Hässleholm
Öppettider är: 10.00-16.00, lunchstängt 11.30-12.30

Vi vill även påminna alla föräldrar som haft barn på kollot att ni gärna får skicka eller lämna in utvärderingen ni fick vid hämtningen av ert barn, till HSB Skåne.