Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välbesökta julluncher runt om i HSB Skåne

19 december 2013 HSB Skånes traditionsenliga julluncher för bostadsrättsföreningarnas styrelseledamöter var mycket populära, även i år. Julluncherna hålls på samtliga marknadsområden; Lund, Eslöv, Hässleholm, Kristianstad och Ystad.

Marknadsområde Hässleholm slog rekord med 109 anmälda till sin jullunch som de höll på Hovdala Slott strax innan Hässleholm. Då jullunchen hölls på självaste Lucia bjöds det även på ett lussetåg bestående av skönsjungande högstadieelever från Hässleholm.

Julluncherna är ett utmärkt tillfälle att över god mat, prata och nätverka med styrelsemedlemmar från andra föreningar och med personal från HSB Skåne. Vi tackar alla er som kom till våra julluncher och passar på att önska er och alla andra en God Jul och ett Gott Nytt År!