Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Skånes årliga Ystadkonferens fullbokad

09 september 2013 Vi kan med glädje meddela att alla platser på årets ledamotkonferens på Ystad Saltsjöbad är fyllda. Vill man anmäla sig till väntelistan går det utmärkt att göra detta här.

Den 11-12 oktober samlas HSB Skåne och ordinarie styrelseledamöter i bostadsrättsföreningar knutna till HSB Skåne på Ystad Saltsjöbad. För tredje året i rad bjuder HSB Skåne in till denna stora konferens, exklusiv för våra HSB-föreningar och nu kan vi med glädje meddela att det utökade antalet platser detta året har blivit fyllda.

Vill du anmäla dig till konferensens väntelista, vänligen maila bostadsrättsförening, namn, adress, telefon, epost, alt. allergier/specialkost till Victoria Palm senast den 13 september.