Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Byggstart av parhus i S:t Larsparken

25 mars 2014 Nu sätter HSB Skåne spaden i marken och påbörjar byggnationen av parhus i S:t Larsparken i södra Lund. I den uppvuxna, lummiga parken kommer 26 nya bostäder att uppföras i fyra byggetapper. Husen kommer att uppföras i rött tegel, som känns igen i de äldre byggnaderna i parken.

Tomten som parhusen byggs på är en gammal kolonitomt belägen på den södra sidan av Höje å och norr om HSB Skånes hyresfastigheter, delvis inramad av trädalléer. 
- Det är en fantastisk tomt belägen i befintlig och uppväxt parkmiljö, samtidigt som den har nära till det mesta, säger Caroline Sellström, affärsområdeschef marknad och nyproduktion HSB Skåne.

Den första etappen beräknas vara inflyttningsklar i början av 2015 och flyter allt på som det ska kommer hela området stå inflyttningsklart i slutet av 2015.

Det första spadtaget tas den 26 mars kl. 9.30 intill adress S:t Lars väg 56 i Lund.

Byggfakta

Arkitekt: Nils P Johansson
Storlek: Ca 136 kvm i två plan, exkl tomt
Upplåtelseform: Äganderätt
Pris: från 3 975 000 kr

Kontaktuppgifter

Caroline Sellström, affärsområdeschef marknad och nyproduktion HSB Skåne
0730- 78 84 97