Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Byggstartsbeslut för nya hyresrätter i Hammarslund

15 december 2014 I det populära området Hammarslund i Kristianstad planerar HSB Skåne för uppförande av totalt 65 radhus. Radhusen kommer att upplåtas som hyresrätter och förmedlas efter HSBs bosparkö.

Den 9 december tog HSB Skånes styrelse beslut om byggstart för 65 radhus i Hammarslund i Kristianstad. Hammarslund är ett populärt bostadsområde bestående av ”fribyggarvillor”, beläget intill Hammarsjön som är en verklig oas.

Radhusen är planerade att byggas i tre etapper och bestå av enplanshus med 2-4 rum och kök fördelade på 65- ca 84 kvadratmeter.

HSB Skånes hyresrätter fördelas enligt HSBs bosparkö. Läs mer om HSB Bospar här.

Mer information kommer enligt plan i kvartal ett 2015. Anmälan om intresse för mer information skickas till:caroline.sellstrom@skane.hsb.se