Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Skåne söker bostadsrättsekonom till kontor i Lund

27 november 2014 Trivs du med att arbeta i en konsultativ och utåtriktad roll där du har helhetsansvaret avseende redovisning och ekonomi? HSB söker en bostadsrättsekonom som ser fram emot att ta nästa steg och utvecklas i sin yrkesroll.

ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar i huvudsak med löpande redovisning, bokslut, budget och deklarationer för bostadsrättsföreningar. Du har kontinuerlig kontakt med styrelsen i respektive förening och är föreningens bollplank i samtliga ekonomiska frågor. I uppdraget ingår att närvara vid styrelsemöten och presentera till exempel budget och bokslut.

LÄMPLIG BAKGRUND

Du har ekonomiutbildning på högskolenivå och god erfarenhet av kvalificerad redovisning och bokslutsarbete. Du har goda kunskaper vad gäller affärssystem, Excel och PowerPoint.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och HSB söker en jordnära person som har intresse för både ekonomi och människor. Du är kommunikativ, tycker om att bygga relationer och har ett utpräglat affärs- och servicetänk. Du gillar ordning och reda, har stort eget driv, ser helheter och detaljer och har sinne för både humor och allvar.

Tjänsten avser provanställning i sex månader för en heltidstjänst. Tillträde snarast.

SKICKA DIN ANSÖKAN TILL:

Cornelia Håkansson, HR chef HSB Skåne
cornelia.hakansson@skane.hsb.se | 046- 210 85 52

Då vi arbetar med löpande urval vill vi gärna få din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Cornelia Håkansson enligt uppgifter ovan. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.

HSB SKÅNE - DÄR MÖJLIGHETERNA BOR

HSB Skåne satsar framåt och utvecklar hela tiden verksamheten för att på bästa sätt tillgodose kundernas behov. Verksamhetsidén är att utveckla attraktiva boendemiljöer genom nyproduktion av bostäder, genomföra ombyggnationer och reparationer samt tillhandahålla ett brett utbud av förvaltningstjänster för bostadsrättsföreningar.

Vi arbetar ständigt med svårt varumärke och i detta ingår att vi har en kompetent och motiverad personal som trivs på sin arbetsplats. Därför satsar vi mycket på internutbildning, trivselaktiviteter och att miljön är så innovativ som möjligt. HSB Skåne har 160 medarbetare som verkar i 17 kommuner i Skåne. Marknadsområdeskontor finns i Lund, Eslöv, Ystad, Hässleholm och Kristianstad.