Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Vill du jobba på vårt kollo i sommar?

20 februari 2014 I sommar bjuder HSB Skåne och Hässleholms kommun för femte året i rad in till sommarkollo i idylliska Magnarp i Skälderviken i nordvästra Skåne. Under fyra veckor kommer 24 barn per vecka att få uppleva sommaren när den är som allra bäst.

En kollovecka kan bland annat innehålla; krabbfiske, bad i havet, bollspel, lek, hajk och en massa annat kul. Att sova i våningsäng, busa med ledarna och träffa nya kompisar är också en stor del av kolloupplevelsen. Vill du vara en del av denna härliga sommarupplevelse för 96 barn och 8 kolloledare?

De flesta tjänsterna till årets sommarkollo är tillsatta av personer som har varit ledare på kollot i ett eller flera år tidigare. Det är ett glatt och sammansvetsat gäng som varje sommar är öppna för nya utmaningar och med stor glädje tar emot alla barn som har fått en eftertraktad plats på vårt kollo.

Tidpunkt för kolloverksamheten

Kollot pågår mellan den 22 juni – 19 juli, till denna period tillkommer introduktionsdagar den 16-18 juni samt eventuellt ytterligare förarbete för planering av matsedlar och planering av matinköp.

Arbetstiderna varierar och samtliga ledare (8 totalt med köksansvariga) sover i en egen stuga på koloniområdet under kolloperioden. Den totala arbetstiden per vecka är ca 50 timmar + eventuell jour. Vid ledigheterna är det naturligtvis fritt att lämna kollot. Ledigheterna infaller under varierande dagar under de fyra kolloveckorna.

Två lediga tjänster till sommarens kollo

Till kollot sommaren 2014 söker vi efter två personer som kan ta ett gemensamt ansvar för köket/måltiderna/matinköp under hela kolloperioden. Tjänsterna för dessa två personer kommer att vara uppdelade med 50 % köksansvar och 50 % som ledare i verksamheten med barnen.

Den del av tjänsten som innebär köksansvar innehåller bland annat:

  • Planering av måltider (genomförs innan start av kolloperioden)
  • Tillagning av måltider (frukost, lunch, middag samt fika/mellanmål)
  • Ansvar för själva köket och alla matvaror
  • Planering av matinköp och genomförande

Erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet av storkök, inköp av matvaror i större volymer. Antingen att du just nu utbildar dig inom kockyrket, har erfarenhet av det eller har genomfört en utbildning i ämnet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn. Kanske att du har varit/är fritidsledare, idrottsledare, jobbat på något annat kollo eller är pedagog och verksam inom förskola eller skola.

Krav

Du som söker behöver vara minst 20 år samt inneha B-körkort.

Vi ser fram emot din ansökan, skicka den till:

Cornelia Håkansson, HR-chef HSB Skåne
cornelia.hakansson@skane.hsb.se | 0730- 78 85 52
HSB Skåne, Box 1712, 221 01 Lund