Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Mat skänks åt hemlösa i Lund

30 januari 2014 Det rådande snöovädret för inte enbart med sig kyla och dåliga vägnät. Det kan även få lyckosamma effekter; så som inställda konferenser med outnyttjad mat som vi idag skänker till hemlösa.

På grund av det rådande vädret är idag vår stora ledamotskonferens i HSB Skåne inställd. Detta har lett till att vi fått stora mängder mat över som ingen kommer kunna ha glädje av.

Ett beslut togs då att leverera all mat direkt till Diakonicentralen Ugglan i Lund som skänker mat till hemlösa. Alla som besöker Ugglan kan idag därför, förutom det vanliga målet mat på plats, även ta med sig ett matpaket där ifrån. Och detta är vi mer än glada över!