Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Spelemän lockade fram skratt och sång

28 november 2014 Femtiotalet gäster njöt av julgodis, glögg och allsång när årets sista kaffe med dopp hölls i eftermiddags. Flera var återvändare från tidigare fikastunder och några hade varit med på Mogenkollot i somras. Stämningen var på topp och värmen och julkänslan fyllde lokalen.

”I’m dreaming of a white christmas…” började spelemännen sjunga och kort därefter stämde näst intill alla fikande gäster in i sång. Julsånger och gamla hitlåtar varvades i en musiktävling och spontan allsång. De två spelemännen skapade med sång, gitarr och dragspel julstämning i lokalen. Dagen till ära hade våra värdar för fikan gjort julgodis som bjöds tillsammans med lussebullar och saftglögg. Sorlet från alla pågående samtal kring borden vittnade om att möten som dessa behövs och den gemytliga stämningen skapade lust till sång.

Kaffe med dopp är en återkommande träff för våra medlemmar som är lite äldre.
- Vi har datum satta för nästa år, kika i medlemstidningen Hemma i HSB, tipsade Lotta Olofsson från HSB Skåne då gästerna var på väg hem.

Självklart fortsätter vi med våra fikastunder även nästa år. Datum för dessa presenteras genom vår hemsida, Facebook och medlemstidningen Hemma i HSB. Tipsa gärna nära och kära – dörren står alltid öppen för såväl nya som gamla gäster.

Vi tackar våra gäster för i år, välkomna tillbaka nästa år.