Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Skånes jurist inbjuden talare vid avancerat seminarium inom bostadsrättsjuridik

26 maj 2015 HSB Skånes jurist Carl Henrik Stenmarker är en av talarna vid en avancerad seminariedag i bostadsrättsjuridik. Dagen anordnas av Fastighetsvetenskap Syd AB och deltagarna är främst advokater, domare och konsulter inom fastighetsbranschen.

Torsdag 28 maj är dagen då Fastighetsvetenskap Syd AB anordnar en avancerad seminariedag i bostadsrättsjuridik. Denna dag är en av HSB Skånes tre jurister, Carl Henrik Stenmarker, inbjuden att föreläsa. Carl Henrik är expert inom andrahandsuthyrning och kommer att belysa vilket genomslag de nya reglerna om andrahandsuthyrningar har fått i hyresnämnderna. Bland övriga talare kan exempelvis Ingrid Uggla, författare till bostadsrättslagen, och Ulf Jensen, professor emeritus i fastighetsvetenskap, nämnas.

Seminariet riktar sig främst till advokater, domare och konsulter i fastighetsbranschen, men även företrädare för bostadsrättsföreningar kommer att vara representerade. Seminariedagen går av stapeln i Lunds stadshalls sessionssal.

Carl Henrik Stenmarker och HSB Skånes övriga jurister kommer framöver även att erbjuda intresserade bostadsrättsföreningar ta del av seminarier som rör bostadsrättsjuridik samt rättsfallsreferat från hyresnämnderna tillsammans med en analys. 

För mer information om våra aktiviteter, besök vårt kalendarium.