Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nu bygger vi i Hammarslund

13 augusti 2015 I gassande solsken sattes den treskaftade spaden i marken. Ann Irebo - vd HSB Skåne, Gerth Bengtsson - Gösta Bengtsson Byggnads AB och Sonny Modig - byggnadsnämndens ordförande i Kristianstad tog ett gemensamt spadtag för de kommande 65 hyresrättsradhusen som HSB Skåne nu uppför i Hammarslund, Kristianstad.

Radhusen kommer att vara enplanshus med 2-4 rum och kök fördelade på cirka 65–84 kvadratmeter och planeras att byggas i tre etapper. De nya radhusen i Hammarslund kommer hyras ut med inflyttning i tre etapper: 1 juni 2016, 1 november 2016 samt 1 april 2017. Kostnaden för de som flyttar in beräknas bli cirka 1 500 kronor per kvadratmeter och år.

Är du intresserad av att bo i dessa radhus är det en god idé att göra en intresseanmälan redan idag. Den 1 oktober fördelas lägenheterna enligt vår bosparkö till de som har intresseanmält sig.

Mer information om radhusen i Hammarslund hittar du här.