Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Sommarkaffe i det grönskande Tirup

29 juni 2015 I fredags, 26 juni, hölls säsongens sista kaffe med dopp. 

Seniorcaféet ägde rum på Tirups Örtagård utanför Staffanstorp och drygt 50 glada deltagare mötte sommarens första varma solstrålar i den grönskande trädgården. Träffen inleddes med guidning och botanisering i örtagården och avslutades med gemensam fika. Deltagarna hade även möjlighet att ta en titt i den inspirerande shoppen innan det var dags för hemfärd.

- Vi har varit med på dessa träffar förut och det är så himla trevligt, sade Ethel Johansson från brf Nämndemansgården i Staffanstorp och fortsatte; vi har även anmält oss till kollot och fått reda på att vi kom med, så det ser vi fram emot.

Fikaträff på Tirups Örtagård

Fler fikaträffar kommer under hösten på våra marknadsområden så håll koll i vårt kalendarium för att inte missa dem. Du kan även följa oss på Facebook.

Vill du få nyheter och inbjudningar direkt till din digitala brevlåda? Skicka då ett mail till oss och berätta att du vill ha våra nyhetsbrev.