Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ännu en lyckad styrelsekonferens på Ystad Saltsjöbad

12 oktober 2015 Den 9–10 oktober arrangerade HSB Skåne sin årliga styrelsekonferens på Ystad Saltsjöbad. Drygt 100 styrelseledamöter träffades för att lära sig mer om styrelsearbetet och utbyta erfarenheter. Engagemanget och glädjen var på topp hos såväl styrelserepresentanter som personal från HSB Skåne. Tillsammans skapade vi en fantastisk och lärorik konferens som vi hoppas att alla kommer att ha i minnet en lång tid framöver.

Årets styrelsekonferens bjöd på många skratt men även lite allvar. Dagen inleddes med seminarium i mindre grupper som berörde juridik, ekonomi, underhållsplan och webbhero/mäklarwebb. Efter lunch hälsade Ann Irebo samtliga deltagare välkomna och vi fick lyssna på delar av Eva Olins berättelse ur boken Allt var inte bättre förr, ett samtal som nog berörde oss alla och som leddes av Anton Sellström, 13 år. Vi bjöds sedan på ytterligare juridik med exempel från aktuella rättsfall och ett konkret och klargörande föredrag av Annika Winsth, chefsekonom på Nordea. Dagen avslutades med middag och efterföljande dans för de som så önskade.

Under lördagen besöktes konferensen av talaren, kirurgen och fembarnspappan Emmanuel Ezra. Emmanuel pratade med inlevelse och engagemang om betydelse av bemötande med många exempel från sitt eget liv. Föreläsningen anspelade på temat den goda relationen, som också är HSB Skånes tema för 2015.

Det är med glädje vi vågar konstatera att även detta års styrelsekonferens blev en succé och vi på HSB Skåne vill tacka alla deltagare på årets konferens – Tusen tack för att ni återigen var med och gjorde denna konferens till en fantastisk helg att minnas lång tid framöver!