Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tack för ditt stöd till barncancerforskningen

14 september 2015 Under kvällen den 14 september gick vi tillsammans för barncancerforskningen. Såväl medlemmar som personal slöt upp till promenaderna. Efter promenaderna bjöds det på grillad korv med dricka till och det gavs tillfälle för lite mingel mellan deltagarna.

Totalt samlade vi ihop 12 600 kronor på våra fem marknadsområden. HSB Skåne skänker 15 000 kronor och målet var att matcha det beloppet. Vi får, trots att vi inte nådde upp till vårt mål, vara stolta över att tillsammans ha bidragit med hela 27 600 kronor till barncancerforskningen.

Vi riktar samtidigt ett extra stort tack till brf Malmen och brf Slottsfrun i Eslöv som engagerat sina föreningar och samlat in pengar till arrangemanget.

Grillning Kristianstad
Walk of Hope Kristianstad

Walk of Hope LundWalk of Hope Lund

Samling HässleholmWalk of Hope Hässleholm


Walk of Hope Eslöv

Insamlingen pågår fortfarande, ge ditt stöd och hjälp oss att nå målet att matcha HSB Skånes bidrag på 15 000 kronor! Gå direkt till Walk of hope.