Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fortsatt stort intresse för Arenaparken

26 maj 2016 Trots att det är drygt ett år kvar till inflyttning i brf Pokalen, Arenaparken i Lund, är nu 50 procent av lägenheterna redan sålda. Och intresset håller i sig.

Ute på byggarbetsplatsen på Arenaparken i Lund reser sig de båda husen som tillsammans utgör brf Pokalen. Sex våningar är redan på plats och den sjunde är på god väg. Samtidigt som bygget fortsätter framåt så fortsätter lägenheterna i såväl brf Pokalen som brf Medaljen att locka intressenter. 
– Man kan säga att vi i genomsnitt säljer två lägenheter i veckan, säger Caroline Sellström, chef för marknad och nyproduktion i HSB Skåne.

Att intresset är stort kan förklaras med flexibla planlösningar, en väl genomarbetad ekonomisk plan samt möjlighet att få hjälp med ersättningsbostad fram till inflyttning, vid tecknande av en lägenhet i Arenaparken och försäljning av den nuvarande bostaden.