Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Stort intresse för hyresrätterna i Åhusparken

27 oktober 2016 Byggnationen i Åhusparken är i full gång och sedan två veckor tillbaka har det varit möjligt att anmäla sitt intresse för specifika lägenheter i etapp 1.

Intresset för de 90 hyresrätterna i Åhusparken som byggstartades i början av september är stort. Sedan första visningen, vilken ägde rum onsdagen den 12 oktober, har det varit möjligt att anmäla sitt intresse för någon av de 30 lägenheterna som ska fördelas i första etappen. Och redan har närmre 20 intresseanmälningar kommit in. För den som är intresserad av en hyresrätt i Åhusparken och inte redan är bosparande medlem i HSB kan det vara en bra idé att överväga den möjligheten, då bosparande medlemmar har förtur till lägenheterna.

Fördelningen av de 30 lägenheterna i etapp 1 kommer att påbörjas den 9 januari 2017 och inflyttning i etapp 1 beräknas till oktober 2017.

Läs mer om projektet och anmäl ditt intresse.