Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Förhandsvisning av ungdomsbostäderna Påskalyckan

28 september 2016 Tisdagen 27 november bjöds press och Lunds kommun in till en unik förhandsvisning av ungdomsbostäderna i Påskalyckan, Lund.

Bara tre dagar innan första flyttlasset rullar in i den totalrenoverade och ombyggda fastigheten Påskalyckan på Spolegatan/Nils Bjelkegatan hölls en unik förhandsvisning av de blivande ungdomsbostäderna. Såväl korridorsrum som lägenheter öppnades upp och medieintresset var stort. På visningen fanns representanter från HSB Skåne, HSB Skåne Future, Lunds kommun, Sydsvenskan, Skånska Dagbladet och Sveriges Radio. 

Septembervädret bjöd på en av sina finaste dagar och den gemensamma lunchen kunde intas på fastighetens innergård där träd, gräsmatta, cykelställ, trädgårdsmöbler och plattsättning samsas om platsen.

Reportagen från visningen finns att läsa och lyssna på via länkarna nedan.

Sveriges Radio

Skånska Dagbladet

Sydsvenskan