Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Skåne Future - 10 unga har nu erbjudits jobb, utbildning och bostad

11 maj 2016 Efter många intresseanmälningar och efter två veckors praktik har nu slutligen 10 unga personer erbjudits en yrkesintroduktionsanställning som fastighetsskötare hos oss på HSB Skåne. Till vår stora glädje har samtliga tackat ja till erbjudandet. Förutom anställningen som innehåller både teori och praktik får adepterna bo tillsammans i vårt centralt belägna fastighet Påskalyckan i Lund.

Yrkesintroduktionsanställningen avslutas med en validering

Anställningen och utbildningen pågår mellan den 22 augusti 2016 – 9 juni 2017 och avslutas med en validering som efter godkända provresultat mynnar ut i ett kompetensbevis som är giltigt i hela fastighetsbranschen.

Vi vill hjälpa unga människor ut i arbetslivet och in på bostadsmarknaden

HSB Skåne är ett av de första företagen i fastighetsbranschen som satsar på yrkesintroduktionsutbildning. Vi gör det av två orsaker; dels för att hjälpa unga ut i arbetslivet och dels för att bidra till att bibehålla kompetensen inom fastighetsbranschen. Vi vill helt enkelt ha bra personal som tar hand om våra kunder och medlemmar.