Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tack för en trevlig medlemskväll på Flyinge Plantshop

08 april 2016 I solsken men med isande vindar trotsade drygt 30 medlemmar vädret för en tur i Flyinge Plantshops Garden center.

Torsdagen den 7 april hade vi på HSB Skåne en medlemsaktivitet på Flyinge Plantshop. Det var ett fullsatt evenemang som bjöd på såväl ett matnyttigt föredrag om jordförbättring och planteringstips, som en guidad tur i plantskolans garden center. Det fanns även tid för deltagarnas egna frågor och funderingar om trädgårdsskötsel och växter.

Vi tackar såväl föreläsare Magnus, från Flyinge Plantshop, som alla medlemmar som kom och gjorde kvällen lyckad! Fler medlemsaktiviteter hittar du i kalendariet.

Som medlem har du, mot uppvisande av medlemskort, 15% rabatt på alla utplanteringsväxter hos Flyinge Plantshop under hela 2016.