Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Inflyttning i Medaljen - 56 bostadsrätter intill stadsparken i Lund

27 oktober 2017 Idag fylls Arenaområdet på med ytterligare fler boende när vi påbörjar nyckelutlämningen i HSB brf Medaljen.

Med start klockan 08.00 idag startade utlämningen av nycklarna till de nya boende som ska flytta in i HSB brf Medaljen, Arenaparken, Lund. Flyttlassen går om varandra och lägenhet efter lägenhet fylls med liv och inredning. Lägenheterna har en boendeyta på 40–123 kvadratmeter. Antalet rum varierar från ett rum och kök till fem rum och kök.

Medaljen ligger endast ett stenkast från centrala Lund, med skolor, förskolor och bra kommunikationer alldeles runt hörnet, något som troligen bidragit till bostädernas popularitet. Fastigheten har byggts med Miljöbyggnad Silver, vilket innebär låg miljöbelastning, hög boendekomfort med naturliga materialval och att husen projekteras med högt ställda energikrav. De två fyravåningshusen har vackert sedumtak med en viss ängsblandning som gör taken gröna och fina.

Jonatan Karlsson flyttar ner till Lund från Uddevalla och har jagat boende inför de stundande studierna till våren.

- Jag valde Medaljen för lägets skull och den låga avgiften, säger Jonatan. Från balkongen ser han över till stadsparken och dess färggranna lövkronor. Han är även nöjd med att det är en så rymlig lägenhet trots att det bara är ett rum och kök. Vi hälsar Jonatan och hans nya grannar välkomna hem till HSB brf Medaljen!

När byggtiden nu är slut tar HSBs förvaltning, med Rickard Kreutz och Oskar Åkesson över.