Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Solen sken ikapp med leendena på stomvisning av brf Medaljen

27 mars 2017 Vårvädret visade sig från sin bästa sida när det bjöds på stomvisning i brf Medaljen och förväntansfulla köpare för första gången fick komma in i sina blivande hem.

Lördagen den 25 mars bjöd HSB Skåne in till stomvisning av brf Medaljen. Intresset var stort och förväntningarna höga när lägenheterna på byggarbetsplatsen öppnades upp. På visningen kom cirka 100 personer, representanter från majoriteten av de sålda lägenheterna. Med på visningen fanns även personal från HSB Skåne, HSB Projektpartner och Peab.

Förutom att få komma in i sin egna lägenhet gav stomvisningen också en möjlighet att träffa sina blivande grannar.

Visning var lyckad med nöjda och glada besökare som nu får fortsätta planeringen av sina blivande drömhem fram tills det är dags för inflyttning i oktober 2017.