Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Anders Södergrann blir ny styrelseordförande i HSB Skåne

04 september 2018 Vid det extrainsatta styrelsemötet 4 september meddelade Ingvar Bergman, styrelseordförande för HSB Skåne, att han på grund av hälsoskäl väljer att lämna sin post och HSB Skånes styrelse. Vice ordförande Anders Södergrann kommer framöver att leda styrelsen, som håller sitt konstituerande möte måndagen 10 september. Ny styrelseordförande utses vid HSB Skånes ordinarie föreningsstämma 2019.

Anders Södergrann har ingått i HSB Skånes styrelse sedan 2017. Han är i dagsläget styrelseordförande för HSB brf Nordmannen i Lund. Anders är också systemutvecklare/arkitekt vid Consafe Logistics A/S i Köpenhamn och har tidigare arbetat med teknik inom industri och socialt/pedagogiskt arbete.

– Det är givetvis mycket tråkigt att Ingvar valt att lämna sitt uppdrag, men jag ser med tillförsikt fram emot min nya roll och nu gasar vi för fullt med de projekt som ligger framför oss, säger Anders Södergrann.