Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Det åttonde mogenkollot är nu igång

24 augusti 2018 Under förmiddagen inleddes årets mogenkollo på Bäckaskog slott. Det blir det åttonde i ordningen som HSB Skåne arrangerar.

Kära återseenden och nya bekantskaper är vad som väntar deltagarna som under förmiddagen anlände till mogenkollot på Bäckaskog slott, strax utanför Kristianstad. Helgen bjuder på juridikföreläsning, god mat och trevligt sällskap. Helgen är populär och kollot blir fullbokad år efter år. Därför utökades antalet platser något detta år. Några deltagare har varit med flertalet år, för andra är det första gången. Birgith Johansson från Lund är en av de nya deltagarna.

– Jag fick informationen om kollot på en av seniorfikorna i Lund som jag var på. Så jag anmälde mig och ser fram emot helgen, berättar Birgit.