Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Driftflytt 20-22 april – så påverkas du

11 april 2018 Om knappt ett år kommer vi, HSB Skåne, att gå över i samma affärssystem som övriga HSB. Detta kommer att påverka dig som kund och medlem och exakt hur kommer vi att informera om löpande under året. Förberedelserna inför bytet är i full gång och ett första steg är att flytta driften.

Ett första steg mot ett nytt affärssystem är att vi i den 20-22 april kommer att flytta vår IT-plattform och i samband med detta kommer webbadressen för Webbhero att ändras från https://webbhero.hsbskane till: https://webbhero-skane.hsb.se/webbhero/index.html.

Även webbadressen för Underhållsplan Online kommer ändras från https://uhplan.hsbskane.se till: https://uhplan-skane.hsb.se

Den 20-22 april kommer våra system, med anledning av driftflytten, att ligga nere. Förändringen av webbadresserna för Webbhero och Underhållsplan Online kommer att gälla från och med den 23 april. Även våra kontor kommer att hålla stängt den 20 april.

Följande system kommer att ligga nere den 20-22 april:

  • Webbhero (och mäklarwebben)
  • HSB Skånes e-postserver och telefonväxel
  • Underhållsplanen Online
  • Felanmälan via hsb.se och appen (Felanmälan via telefon 046-210 85 00 är öppen som vanligt.)
  • HSB Skånes app.