Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Sista etappen i Åhusparken har flyttat in

12 juli 2018 Nu har projektet i Åhusparken nått sitt slut och den 11 juli flyttade de sista 30 hyresgästerna in i sina nya fina hem. Totalt har 90 nya bostäder i hyresrättsform uppförts i Åhusparken i Åhus.

Nu har projektet i Åhusparken nått sitt slut och på den 11 juli stod de sista hyresrätterna klara för inflyttning.

– Allt har varit uthyrt och klart sedan mitten av juni, ett tydligt bevis på det stora intresset och behovet av hyresrätter även i Åhus, säger Malou Nordgren, som arbetar med nyproduktion på HSB Skåne

Totalt har 90 nya bostäder i hyresrättsform uppförts och det är nu de sista 30 hyresrätterna som fått sina första hyresgäster. Byggnationen i Åhusparken omfattar sex punkthus med tre plan vardera, vilka byggts i tre etapper. Lägenheterna är 2–4 rum och kök fördelade på cirka 55–88 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har inglasad balkong.

Inredningen i lägenheterna är noga utvald och de har utrustats med klinker och ekparkett som golvmaterial samt vitmålade väggar. Alla lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Åhusparken är den gamla folkparken i Åhus. Parken är uppvuxen och lummig och husen ligger mitt i grönskan. Tomten har ett perfekt läge med promenadavstånd till shopping och nöje i Åhus centrala delar samt sol och bad vid havet. Även golfbana och småbåtshamn ligger endast ett stenkast bort. Granne med tomten ligger den gamla rotundan som genomgått förändring av en aktiv intresseförening.

För mer information, besök hsb.se/skane/ahusparken

Kristianstadbladet var på plats vid inflyttningen, läs deras artikel här.