Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hedersomnämnande efter analys av lönestruktur

20 november 2020 Under fredagen meddelade Fastigo att HSB Skåne tar hem en delad andraplats och ett hedersomnämnande för vårt arbete med lokal lönebildning.

Det är efter analys av HSB Skånes lönestruktur som Fastigo meddelar att vi tagit hem såväl en andraplats som ett hedersomnämnande. Priset och hedersomnämnandet tar bland annat hänsyn till hur de lokala löneprocesserna ser ut, policydokument, struktur, lönespridning samt hur chefer stöttas inför samtal och lönesättning. Totalt var 17 företag nominerade.

– Jag är väldigt stolt över det hedersomnämnande som vi har fått. Vi har en fantastisk HR-avdelning som arbetar både långsiktigt och strukturerat, något som verkligen lönar sig, säger Ann Irebo, vd på HSB Skåne.

Utöver ett långsiktigt arbete sedan flera år, inleddes 2020 med en heldag om lönesamtal och löneprocess för samtliga lönesättande chefer, där föreläsning, workshop och rollspel varvades.

– För oss handlar det om att ha en röd tråd genom hela processen från medarbetarsamtal till lönesamtal och lönekriterier, säger Cornelia Håkansson, HR-chef på HSB Skåne

Årets hedersomnämnande av Fastigo är det tredje sedan 2015.