Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hyresgäster bjöds på livemusik på gården

23 april 2020 Vid lunchtid på måndagen avnjöt ett 20-tal hyresgäster, på vår fastighet Driftmästaren i Ystad, livemusik av trubaduren Andi Joseph. De flesta från gården och ett par stycken från sina balkonger.

- Vi vet att många sitter isolerade hemma utan möjlighet att gå ut och vi vill ge dem lite glädje i vardagen, säger Admir Ibrahimovic´, affärsområdeschef egna fastigheter på HSB Skåne.

Andi fick varma applåder efter varje låt och även när han inledningsvis berättade att han är från Australien. Hyresgästerna uppmuntrades att ta plats på balkongen, öppna upp ett fönster eller att ta ut en stol och sätta sig på lagom avstånd från varandra på gården för att njuta av livemusiken. Flertalet av åhörarna valde det senare alternativet och njöt för fullt av såväl vårsolen som av musiken.

Några personer följde även konserten via vår kortare livesändning på Facebook.

 

Läs mer om framträdandet på kv Soldiset den 14 april.