Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Skånes nyhetskrönika 2020

19 januari 2021 Nyhetsrapporteringen i media har under 2020 till stor del handlat om coronapandemin, men trots detta har HSB Skåne nått ut och igenom i bruset. Under 2020 släppte vi 19 pressnyheter lokalt och här nedan presenterar vi lite kul fakta.

HSB Skånes nyhetsrum delas med flertalet andra regionala HSB-föreningar. Nyhetsrummet har under året som gått haft 43.327 visningar varav HSB Skånes pressnyheter haft 10.125 av dessa (statistik från MyNewsdesks analysverktyg). Totalt har vi dessutom varit omnämnda i 87 artiklar under året som passerat.

Är du nyfiken på vilka fem artiklar som fått flest visningar i nyhetsrummet och vilka fem artiklar som fått bäst genomslag i media? Ta en titt på listan nedan, det skiljer sig något mellan de båda listorna:

Fem artiklar som haft störst genomslag i media

  1. HSB Skånes Barnkollo blir åter verklighet
  2. Kursstart för 14 kvinnliga fastighetsvärdar hos HSB Skåne
  3. Det är dags för inflyttning (HSB brf Nätet i Lund)!
  4. Solceller för minskad miljöpåverkan
  5. Fastighetsaffär som stärker Eslövs stadskärna

Fem artiklar fått flest visningar i nyhetsrummet

  1. Öppet hus i HSB Skånes sommarkoloni i Magnarp
  2. Musik ska ge glädje åt hyresgäster
  3. Här öppnas det upp för gemenskap
  4. Hyresgäster bjuds på livemusik på gården
  5. HSB Skånes Barnkollo blir åter verklighet

– Statistik och uppföljning är alltid intressant och utifrån detta kan vi lära oss en hel del om hur vi kan tänka runt vårt pressarbete framöver. Det som är lite extra kul här, men kanske inte helt förvånande är att de artiklar som har högt läsvärde i nyhetsrummet inte nödvändigtvis är de som genererar störst genomslag i media och vice versa. Därför är balansen i de nyheter som vi släpper jätteviktig, säger Malin Bengtsson, pressansvarig på HSB Skåne.