Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Slutsålt i HSB brf Nätet i Lund

05 februari 2021 Under fredagen skrevs det sista kontraktet för de nybyggda bostäderna i HSB brf Nätet i Arenastaden, Lund, under. Därmed är projektet nu helt slutsålt.

Med det sista kontraktet underskrivet innebär det att samtliga 80 lägenheter i HSB brf Nätet nu är sålda. Om mindre än två veckor är det dags för inflyttning av den andra och därmed avslutande etappen av projektet.

– Det är jättekul att vi åter sålt slut ett nyproduktionsprojekt före inflyttning, säger Caroline Sellström, Affärsområdeschef för Marknad och Medlem på HSB Skåne.

Intresset är även stort för de rökfria och Svanenmärkta hyresrätterna i grannfastigheten Kvarteret Målet, där inflyttning är beräknad till sommaren 2021.

– Efterfrågan på såväl hyresrätter som bostadsrätter är stor, så därför är det kul att vi genom de båda boendeformerna har möjlighet att tillmötesgå marknadens och medlemmarnas önskemål, säger Caroline Sellström.

Du som missade chansen att köpa bostad i HSB brf Nätet har möjlighet att redan nu teckna ditt intresse för nästa projekt, Kvarteret Stormen, som planeras som en vidareutveckling av Klostergården. Kvarteret Stormen ligger granne med Arenastaden och kommer på ett naturligt sätt knyta samman de båda stadsdelarna.

 

Läs mer om HSB brf Nätet

Läs mer om Kvarteret Målet

Läs mer om Kvarteret Stormen