Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hyr lägenhet hos HSB Södertälje

För HSB har bostäder legat i fokus sedan den första HSB-föreningen startade 1927. Idag erbjuder vi 27 000 hyresrätter över hela landet. Hyresrätterna är en av de största medlemsförmånerna.
HSB Södertäljes hyreslägenheter

HSB Södertälje har drygt 540 hyreslägenheter i Södertälje, fördelade på VästergårdBrunnsäng och ett fåtal i centrum. När det finns lediga lägenheter hittar du dem här.

För att få tillgång till hyreslägenheterna behöver du vara medlem i HSB Södertälje. Här finns direktlänk till att bli medlem online.

För att få skriva kontrakt ska du ha fast inkomst, inga betalningsanmärkningar samt goda boendereferenser sedan tidigare.

För att  öka chanserna till förtur ska du också vara bosparare. Här finns direktlänk till information om bosparande, informationen finns på flera språk.

Läs mer under Vanliga frågor och svar, här i menyn till vänster.

Se om vi har lediga hyreslägenheter, här i menyn till vänster.

Information om HSBs bosparande

Börja bospara idag!

Som bosparare i HSB har du dubbla förturer: till nyproducerade bostadsrätter och hyreslägenheter.

Information om HSB Södertäljes hyresrätter

Lediga hyresrätter

Här hittar du HSB Södertäljes lediga hyresrätter.

Information om villkoren som gäller för att bli hyresgäst.

Villkor för hyresgäster

Läs mer om villkoren som gäller för att bli hyresgäst.