VIKTIGT - På gång i föreningen

22 augusti 2011 Just nu är det väldigt mycket som sker i vår förening Efter en rätt så avslappnad sommar - kommer en höst med nya händelser i vår förening!

Portar och gemensamma utrymmen

Portarna kommer inte längre att stå olåsta eller ha en nyckel som man kommer in med - utan man får komma och kvittera ut en bricka. Varje lägenhet kommer att nu i inledande skedet att få fyra brickor, en blå och tre gula. Den blåa kommer att gå till den egna huslängan, samt torrsoprummet, som from 1a oktober kommer att vara öppet enbart dagtid, kl 07,00 - 22,00.

Besökare kommer att kunna släppas in med hjälp av porttelefonen om du har lämnat ett telefonnummer som ska programmeras till din telefon. Telefonnumret som inprogrammeras kommer ej att synas i porttelefonen, inte heller efternamn kommer att finnas synliga - innebär att ingen tjuvringning kommer förekomma!

Om man vill få tillgång till tvättstugan kommer deposition att behöva läggas för detta, Depositionen återbetalas om man inte vill ha tvättstuga längre, och en avgift för nyttjandet av bastun (återbetalas inte). Precis som tidigare.

Tappad eller extra bricka kommer att få köpas av föreningen, precis som med vanliga nycklar.

Anledningen till denna investering är en högre säkerhet i trapphusen, enklare att släppa in besökare och att tvättstugorna / bastun behövde få en fungerande bokning då den nuvvarande var för gammal.

Gårdarna

Längst huskropparna, inne på gården, kommer HSB Mark & Trädgård att totalrenovera rabatterna. Ny jord, nya buskar med blommor och blommor kommer att planteras - vilka kommer att blomma från vår till sen höst. Även belysning kommer att sättas i rabatterna för att ge en mysig och välkomnade samt tryggare känsla på gården.

Detta arbete påbörjas 29e augusti och blir ganska kladdigt innan det är klart!

Vi hoppas att detta kommer ge er en inbjudande och glädjande känsla på vår förening!