Information om nya portar och lås

14 juni 2019

Portar

Portarna kommer att bytas ut med planerad start i slutet av augusti början på september. Arbetet med föreningens samtliga portar beräknas att ta ca 1 månad. De nya portarna kommer till utformningen se ut som de som finns i dag, det som skiljer dem åt är att de nya är tillverkade av stål och kommer att lackeras i en grå färg. Portarna tillverkas av Järnets smide.

De nya portarna kommer att vara låsta hela tiden. Porttelefoner kommer att sättas upp vid varje port. På så sätt kan besökare enkelt ringa till dem de skall besöka och du som lägenhetsinnehavare kan via din telefon öppna upp porten för dina gäster. Du kommer att få lämna det telefonnummer du vill ha kopplat till porttelefonen i samband med att du hämtar din nyckel och dina brickor.

Nycklar & Brickor

Nycklarna som i dag används för att komma in i portarna kommer att bytas ut mot brickor. Man kommer att få lika många brickor som man i dag har nycklar. Låssystemet i de allmänna utrymmena kommer även det att bytas ut till ett nytt låssystem, det innebär att husmorsnyckeln (HMN) kommer att bytas ut. Utlämningen av de nya brickorna och husmorsnycklarna kommer att påbörjas i början av augusti. Information om datum och tider kommer att sättas upp i portarna. Har du några frågor är du välkommen att besöka expeditionen eller sända e-post till vicevard@brfvarbygard.se

Med vänliga hälsningar

Vicevärden