Detta händer på inflyttningsdagen

27 januari 2022 På inflyttningsdagen sker nyckelkvittens i en av lokalerna i gatuplanet i brf Bryssel. Där kvitterar du även ut taggar samt nyckel till din postbox.

Vid nyckelutlämningen ska:
• Giltig ID-handling uppvisas
• Kvitto för insats och tillval visas
• Nyckelkvittens undertecknas
• Eventuellt avtal för p-plats tecknas
• E-postadress uppdateras

Under inflyttningsdagarna har vi reserverat hissen för dig under 2,5 timmar så att du kan använda den ostört. Det är viktigt att hisstiderna respekteras. Hissen är fri att användas på tider utanför schemat. Inflyttnings- och hisschema har distribuerats.

Flyttbil parkeras på Fabriksgatan vid inflyttning.

HSB finns på plats
HSB och NCC finns på plats när du flyttar in och hjälper gärna till om du undrar över något. Även Telenor finns på plats för frågor och teknisk hjälp under två dagar:
- fredag 22 aprl kl 09-16
- torsdag 28 april kl 09-16

Lägenhetsgenomgång
I samband med nyckelkvittensen kommer vi tillsammans att göra en lägenhetsgenomgång, innan du bär in möbler och flyttkartonger i den nya bostaden.

Genomgången gör du tillsammans med en representant från HSB. Vi tittar då i din lägenhet så att allt ser bra ut, att det är ordentligt städat och om det finns några besiktningsanmärkningar kvar. Därefter visar vi ditt förråd, parkeringsplats och miljörum.

Skydda golven!
I trapphusen ställer vi rullar med brun papp. Varsågoda att hämta och lägg ut på lägenhetsgolvet, så undviker du onödiga repor vid inflyttningen!

Container
En extra avfallscontainer kommer att ställa upp för flyttemballage. Tänk på att platta ihop lådor och annat, så att containern inte blir full på en gång.

Infopärm
I din nya lägenhet hittar du en inflyttningspärm med drift och skötselinstruktioner. Det är viktigt att du tar del av denna.

Felanmälan
Rutin för felanmälan hittar du i inflyttningspärmen.

Komfortvärme och köksfläkt
Badrumsgolvet har komfortvärme installerad. Energikrav i fastigheten begränsar användningstiden till 4 timmar per dag.

Vid inflyttning hittar du en instruktion till hur du använder köksfläkten, vad som gäller för öppning av fönster etc för att kunna nyttja fläktens hela kapacitet.

Avläsning av IMD
Avläsning av IMD (el och vatten) sker på inflyttningsdagen.