Byggaktuellt oktober 2018

10 oktober 2018 I brf Kyssbron fortsätter arbetet som planerat. Det händer en hel del på bygget, där ett tjugotal personer finns på plats just nu.

Pågående arbeten
Utvändigt arbetar vi bland annat med att slutföra fasad- och takarbeten. Invändigt sätts kakel och klinker i badrummen och i övriga rum monteras radiatorer så att du ska kunna  få en behaglig temperatur i din lägenhet. På gården gjuts plintar för de blivande carportarna.

När det så småningom är dags för dig att flytta in kommer det att vara asfalterat och klart runt huset. Däremot kommer inga gröna växter att planteras förrän till våren (troligen i maj 2019).

Brf-hemsida, inflyttningsmöte och inredningsvisning
Innan inflyttning kommer vi att skapa en särskild brf-hemsida, där du lite längre fram kommer att hitta det mesta du behöver tänka på eller veta inför flytten. Definitivt inflyttningsdatum kommer inom kort att distribueras.

Vi kommer även att bjuda in dig till ett flyttinfomöte, som preliminärt hålls i mitten av december. Informationen från detta möte kommer därefter att  sammanfattas och skickas ut med post.

Inredningsvisningen, dvs det tillfälle då du har möjlighet att besöka din färdiga lägenhet innan inflyttning, kommer troligen att ske i början av mars.

Vänliga hälsningar
HSB Södra Norrland