Dags att teckna upplåtelseavtal

30 mars 2020 Så har det äntligen blivit dags att teckna upplåtelseavtal, något som kommer att ske vid ett "drop-in"-möte på mäklarkontoret den 21 april.

Datum och tid: tisdag 21 april klockan 12.00-17.00
Plats: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Köpmangatan 13
Du behöver inte föranmäla dig utan det går fint att dyka upp när det passar dig bäst (inom den utsatta tiden 12-17).

Kontakta mäklarna om du har förhinder den 21 april
Du som tillhör en riskgrupp eller inte har möjlighet att komma den 21 april, är välkommen att kontakta Anna Gidmark och Caroline Nordling för att boka möte en annan dag och tid. Likaså om du hellre vill att vi postar handlingarna till dig.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling:
Anna Gidmark, 0611-36 52 93
Caroline Nordling, 0611-36 52 92

Fördelning av carport-plats
Den här veckan (vecka 14) kommer vi att påbörja fördelningen av carportplatser. Du kommer då att bli kontaktad av Jennie Eliases, försäljningsvarig, och erbjudas en parkeringsplats mot en kostnad av 400 kr/månad.
Samtliga köpare kontaktas i turordning, efter datum för tecknandet av förhandsavtalet. Jennie ringer och mailar några personer i taget för att det ska gå så smidigt som möjligt. Så ha tålamod - du kommer att bli kontaktad även om det dröjer något! Har du frågor om fördelningen är du välkommen att höra av dig till Jennie på telefon 010-442 01 82.

ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR INFLYTTNINGEN
Just nu sammanställer vi allt du behöver veta inför den stundande inflyttningen. Detta utskick kommer att ske under nästa vecka. Tills dess, några saker som kan vara bra att veta eller tänka på redan nu:

Meddela oss ev. nya kontaktuppgifter
Inför inflyttning kommer vi skicka en hel del information till dig och därför är det viktigt att vi har rätt kontaktuppgifter; postadress, e-postadress och telefonnummer. Om du flyttar till en tillfällig adress innan tillträdet till din nya lägenhet, ber vi att du meddelar oss detta.

Gruppavtal för internet, tv och telefoni
Brf Muraren har tecknat ett gruppavtal med Servanet för internet, tv och telefoni. Du behöver alltså inte teckna något eget abonnemang.

Centralt el-avtal
Bostadsrättsföreningen har också tecknat ett centralt el-avtal. Det betyder att du inte behöver något eget abonnemang för el. Elförbrukning mäts individuell för respektive lägenhet och debiteras genom bostadsrättsföreningen. Kom ihåg att kontrollera uppsägningstiden på dina befintliga avtal och abonnemang.

Glöm inte att teckna medlemskap i HSB
HSB är en medlemsägd förening där varje medlem har en röst. För att få lov att bo i en HSB lägenhet måste du vara medlem i HSB. Om du inte redan är medlem i HSB Södra Norrland fixar du det enkelt hemsidan hsb.se/medlem Vänta inte utan lös gärna ditt medlemskap så fort som möjligt!

Så betalar du insats och eventuella tillval
Fakturor för insatsen respektive kostnaden för eventuella tillval kommer att skickas till dig cirka en månad innan det är dags att flytta in.

Vänliga hälsningar och på återhörande,
HSB Södra Norrland