Välkommen på stomvisning 13 februari

13 januari 2020 Hej och god fortsättning! Före jul hade vi nöjet att kunna skicka ut "Save the date"-information inför den kommande stomvisningen och vi hoppas att du noterat datumet för detta event, som sker den 13 februari.

Nedan följer lite mer utförlig info vad gäller tid och plats samt om hur en stomvisning går till rent praktiskt. Vi ser fram emot att träffa dig, både vid visningen och vid en efterföljande lunch.

För kännedom har brf Muraren fått sin egen brf-hemsida, där information fortlöpande kommer att publiceras inför inflyttning med mera. 

Datum, tid och plats
Datum och tid: Torsdagen den 13 februari, 2020.
11.30-12.00 - stomvisning
12.00-13.00 (ca) - gemensam lunch
Plats: Samling på tomten. Efter visningen äter vi gemensam lunch på restaurang Väggivägg.


PRAKTISK INFO INFÖR STOMVISNINGEN
Stomvisningen är det första tillfället för dig att invändigt besöka brf Muraren, då vi av säkerhetsskäl inte kan släppa in någon på bygget annars. Vid visningen är det mycket viktigt att du följer anvisningar på platsen samt respekterar avspärrade områden. Vänligen notera att små barn av säkerhetsskäl inte får tas med på bygget. Glöm heller inte att ta på dig bekväma skor!

Det är också bra att vara lite mentalt förberedd på att mycket arbete återstår i huset. Vid detta besök kommer tak och väggar att vara omålade, golven endast spacklade och inredning i kök och badrum ännu inte monterad. Du kanske upplever lägenheten som mindre än den verkligen är men det är en "synvilla" som försvinner när lägenheten är inflyttningsklar.

Vid stomvisningen har du även tillfälle att träffa och ställa frågor till en representant från det företag som hanterar inglasning av balkonger i brf Muraren.

Varmt välkommen!
HSB Södra Norrland