Information från Riksbyggen

25 november 2020

Information från Riksbyggen om rutiner vid felanmälan samt att kontoret endast är öppet för bokade besök

 
Inkorgen
 
 
 
 

Eriksson Karin <Karin.Eriksson@riksbyggen.se>

mån 23 nov. 11:37 (för 2 dagar sedan)
 
 
till Eriksson
 
 
 
 
 
 

Hej!

 

På Riksbyggen fortsätter vi att arbeta för att verksamheten ska kunna fortgå även under coronapandemin och för att vi ska kunna leverera i enlighet med de avtal vi tecknat.

Vi följer noggrant myndigheternas anvisningar och råd för att du som kund ska kunna känna dig trygg med att vår personal är frisk.

 

För att på ett säkert sätt kunna utföra arbeten i din bostad vill vi att alla i hushållet är friska och att ni håller avstånd till vår personal. Vi kontaktar dig innan besöket så att du får veta när vi kommer.

Alla fastighetsskötare är utrustade med handskar och ansiktsmasker. Om du som kund vill att vi använder ansiktsmask vid besök i din bostad, så är det bara att säga till om det i förväg.

Om du är kund och har Coronaliknande symtom, även lindriga, ber vi dig att berätta det när du gör en felanmälan. Om ärendet inte är akut kommer vi då att planera in åtgärden längre fram. Akuta fel hanteras omgående enligt samma rutin som tidigare.

 

På grund av att Jämtland nu har fått hårdare restriktioner har vi beslutat att endast ta emot bokade besök på Riksbyggens kontor i Östersund. Det innebär att receptionen är stängd.

För att boka en tid kan du ringa till växeln, 0771-860 860, förklara ditt ärende och därefter bli kopplad till rätt person i Östersund.

Det går naturligtvis bra att ringa din kontaktperson direkt om du redan har personens kontaktuppgifter.

 

Om du endast ska lämna dokument eller brev, så har vi en brevlåda till höger om entrén.

 

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär som detta orsakar, men hoppas att ni har förståelse för att vi alla behöver ta ansvar för att förhindra smittspridning och hålla oss friska.

 

Med vänlig hälsning
Karin Eriksson
Marknadsområdeschef

Riksbyggen Jämtland


Direkt: 063-15 19 14 (även mobil)

Växel: 0771-860 860
Besöksadress: Infanterigatan 5 A

Postadress: Box 710, 831 28 Östersund
www.riksbyggen.se