Ny information om gruppanslutning till Bredbandsbolaget

24 januari 2018

Den 1 februari 2018 börjar Bredbandsbolagets gruppanslutningsavtal gälla för samtliga boende i föreningen. Som informerat tidigare kostar avtalet 125:- per lägenhet och månad men kostnaden kommer att läggas i HSB brf Olofsgårdens övriga driftkostnader vilket betyder att ni inte kommer att märka av den med någon höjning på månadsavin. Inga förändringar sker med utbudet av Kabel-TV. Com Hem’s analoga grundutbud fortsätter att finnas tillgängligt till samtliga boenden i framtiden.

Vad ingår i avtalet?:

I avtalet Bredbandsbolagets gruppanslutningsavtal ingår: Bredband 250mbps/100mbps, IP-Telefoni (VoIP) samt en Premiumrouter Technicolor 799 Xtream. (Frakt ingår men router måste beställas via kundservice)

Du som redan kund hos Bredbandsbolaget:

För er som redan har Bredbandsbolaget idag, behöver du inte göra något, men vill ni beställa ytterligare tjänster som ett TV-paket, högre hastigheter på bredbandet eller uppgradera er befintliga router till en ny måste ni kontakta kundservice på 0770 111 700. Observera att det kan ta upp till en vecka att få utrustningen, så beställ gärna redan idag.

Har du redan tjänster från bredbandsbolaget så förs dessa över automatiskt till gruppanslutningen. Men om du saknar någon tjänst vänligen kontakta kundservice. Har du gjort personliga val/uppgraderingar av bredbandsbolagets tjänster, så betalar du bara mellanskillnaden i fortsättningen.

Aktivera Ip-Telefoni (VoIP):

Vill du utnyttja IP-Telefoni så måste du meddela Bredbandsbolaget om vilket fast telefonnummer som de ska flytta från er telefonoperatör till Bredbandsbolaget. Denna flytt kan ta upp till 3 veckor beroende på vilken operatör ni har idag.

Vid flytten av den fasta telefoni försvinner den fasta kostnaden för abonnemanget och du betalar endast samtalskostnaden. Ringer du till en annan person som har IP-Telefoni från Bredbandsbolaget försvinner samtalskostnaden.

För er som inte är kund hos Bredbandsbolaget:

Om du har en annan bredbandsleverantör än Bredbandsbolaget idag såsom Com Hem, Telia, Tele2 osv. och vill utnyttja gruppanslutningsavtalet måste ni kontakta er bredbandsleverantör och säga upp ditt abonnemang och sedan kontakta Bredbandsbolagets kundservice på 0770 111 700 och arkivera avtalet.


Till nyhetslistan