Vårt gemensamma intresse!

12 februari 2014 Lite info om ordningsregler.

Dessa regler är nedtecknade för 14 år sen men är fortfarande aktuella! Vissa har aldrig reflekterat på hur vi uppträder mot varandra för att vi skall trivas.

  • Rökning är förbjudet i samtliga allmänna utrymmen som trapphus, hissar, tvättstugor och dyligt.
  • Under sommaren är det förbjudet att grilla med öppen eld på terasserna.
  • På förekommen anledning påminns våra katt och hundägare, att rastning får på inga villkor ske inom bostadsrättsföreningens område. det finns stora skogar runt om. Inga kattlådor får finnas i trapphus. Borstning av hundar sker lämpligen i er egen lägenhet eller vid rastning i skogen. Absolut inte i trapphus. Katter som förorenar i barnens sandlådor är tyvärr en allt för vanlig syn. Skärpning krävs av er i föreningen som släpper era kattor utan tillsyn!
  • Trapphusen är inte avsedda för uppställning av cyklar,lekutrustning och dyligt. Det ställer till stora problem för städpersonalen och innebär en risk vid utrymmning vid brand.
  • I övrigt kan nämnas att sunt förnuft gäller vid fester, musikspelning. Uppförande grannar emellan gör att Brf Örnens medlemmar kan trivas och sprida possitiva tongångar om vår fina förening.
  • Med önskan om en fin vår och varm sommar drar vi åt samma håll, för att höja föreningens status tackar jag på förhand för att dessa enkla regler följes av alla!

Med vänlig hälsning Claes Steen år 2000 ( fd vicevärd i Brf Örnen)

Se även VÄNSTER meny: under Vår förening, ATT BO I BOSTADSRÄTT